Апарат CooLifting

  • Марка: CooLifting
  • Кат. номер:CooLifting

Модерен апарат с 100% резултат за твоето струдио!

Отключете потенциала на кожата си за блясък и блясък само за 4 минути с най-новата технология за лице от Европа. CooLifting е ново средство за лице, което съчетава контролиран слой от въглероден диоксид и смес от хиалуронова киселина и растителни продукти, за да генерира красиви резултати без престой, без инжекции и без болка.

CooLifting работи, като използва карбокси спрей, за да достави хидратиращ серум в проблемните области на кожата. CooLifting може да се направи само за няколко минути и няма престой след вашата сесия. При CooLifting няма болка и можете да възобновите нормалния си режим на кожата на следващия ден.

Наблюдавано е, че когато кожата е изложена на високи концентрации на въглероден диоксид, тялото реагира, като освобождава повече кислород в зоната, създавайки „повдигащ и удрящ“ вид.
CooLifting е „Дермална система за доставка“ (DDS) - технология, която подобрява прилагането на активните съставки върху кожата.
Уникалният серум на хиалуроновата киселина на CooLifting съдържа също сок от сорково билколор и пшеничен протеин, който помага за подобряване на цялостния външен вид.

Просто казано, криотерапията е лечение на кожата с екстремен студ. Преди 100 години практикуващите са използвали блок сух лед въглероден диоксид за лечение на проблемни области на кожата. Днес въглеродният диоксид се пръска върху кожата в комбинация с хидратиращи серуми, за да възстанови хидратацията, блясъка и да създаде по-младежки вид на кожата ви.

CooLifting е четириминутно лечение, при което патентован серум се разпределя върху области, които обикновено са измъчени от фини линии и бръчки. Очаквайте да се почувствате най-стягащи 12-24 часа след лечение, както и да забележите цялостен по-здрав вид и усещане на кожата си. CooLifting е идеалното лицево ефективно, бързодействащо и безрисково.