Тайната на младата кожа

Тайната на младата кожа

9 октомври 2021
  • Сподели:Тайната на винаги младата, здрава, кадифена #кожа е редовното обновяване на епидермиса , което можем да постигнем с професионална ексфолира терапия и разбира се с правилната домашна грижа. По време на есента и зимата , период с ниска слънчева активност , си струва да започнете ексфолиращи процедури и да следвате точно инструкциите за козметични грижи у дома, за да постигнете мечтаната красива кожа. Ексфолиращите процедури в #GIGI Labs са разработени за обновяване на кожата, изглаждане на бръчките и изсветляване на пигментни петна. Резултатите от процедурите в козметичния салон могат да бъдат допълнително подобрени чрез редовната употреба на домашни продукти с киселини , разработени от козметичната лаборатория GIGI.

Резултатът от ексфолиращите терапии , допълнено от домашно лечение:
- леките бръчици изчезват
- състоянието на кожата с остатъчни белези от акне се подобрява значително
- уморената кожа се възражда.

В резултат кожата на лицето става по -ярка, бръчките се изглаждат , лицето отново излъчва жизнена сила, тенът става равномерен.

Ако все още търсите козметик партньор на марката GIGI, свържете се с нас и ние ще препоръчваме подходящ професионалист близо до вашата локация !