Реструктуриращ серум за лице с екстракт ликориция - Academie - Time +

  • Марка: ACADEMIE BEAUTE
  • Кат. номер:9125

Подмладяваща грижа-65+

 

 

Ефикасността на серума, ползите от крема и чувствителността на маслото, обединени в върховно лечение. Този еликсир осигурява незабавен комфорт и подобрява матовия тен. Още с първото нанасяне кожата е интензивно хидратирана, плътна и видимо по-гладка. Ден след ден зърната на кожата се подобрява, а тенът е равномерен. Кожата е по-пълна и възстановява тонуса.

 

+51,9% хидратация
100% по-гладка кожа
100% равномерен тен
95% сияйна кожа
91% напълняла кожа
91% подобрена текстура на кожата
86% намалени тъмни петна

 

Инструментално измерване при 11 жени над 60 години, 1 час след прилагане.
% от жените са доволни след 21 дни употреба два пъти дневно. Тест за удовлетвореност на 22 жени на възраст между 60 и 70 години.

 

Начин на употреба: Сутрин и/или вечер, върху почистена кожа, нанасяйте с леки масажи на лицето, шията и деколтето. Следвайте редовната си грижа за кожата.

 

Серия: Time+

Опаковка: 50 мл

 

Time+ Концентрирана в активни съставки с естествен произход, тази линия за грижа за кожата с реструктуриращи свойства връща плътността на епидермиса. Топящите се текстури Time+ осигуряват удоволствие и комфорт. Естественият розов тон на кожата се възстановява незабавно; кожата възстановява силата и жизнеността.

ДОСТАВКА +

Безплатна доставка до офис на Спиди над 100 лв

ОТОРИЗИРАН МАГАЗИН +

Онлайн магазин Be Prof е част от тази мрежа на оторизирани търговци. Предлага 100% оригинални продукти с ЯСЕН състав и произход. Гаранция за оригиналност и високо качество на продукта е закупуването от оторизиран магазин.

 

Защо да изберете нас?

 

- Be Prof контактува директно с ексклузивния дистрибутор за България, което гарантира произхода и качеството на всички продукти.

- Ние сме верен и лоялен партньор.

- Опит в сферата над 10 г.

- Не продаваме залежали стоки или такива с неясно съхранение.

- Не пазаруваме чрез посреднически фирми.

- Предлагаме винаги най-новите продукти.

-  Предлагаме експертна консултация.

- Подарък към поръчката.

- Експресна доставка