Комплект за ръце и стъпала - KART

  • Марка: KART
  • Кат. номер:67708

Комплект за ръце и стъпала

 

1.Nail care oil - Има мощни лечебни свойства Подхранва, укрепва и овлажнява кожата и ноктите Предотвратява нацепването, напукването и беленето на ноктите Лекува сухота и порязвания в кожата на кожичките Предотвратява образуването на възпаление и дразнене Осигурява защита на ноктите от увреждане на околната среда
Произведено от натурални растения и масла като бадем, соя, слънчоглед, кокос, здравец, жожоба, лимон,
Съдържа витамини А и Е.
Поддържа красиви, здрави и здрави нокти.

 

Серия: Feeto Care

Опаковка: 5 мл

 

 

2. Rich hand cream -

Богат крем за ръце, който придава усещане за мекота и еластичност. Попива бързо и не оставя мазно усещане. Обогатен с естествени съставки, които предпазват кожата от загуба на влага, изсушаване и дразнене. Съдържа висока концентрация на масло от ший, бадемово масло, кокос, жожоба и пчелен восък, които допринасят за подхранването на кожата и осигуряват повишена влага, алое вера и екстракти от бозайници, които действат за успокояване и предотвратяване на зачервяване и витамин Е. Кремът създава защитен слой върху ръцете, предпазва от увреждане на околната среда. При редовна употреба коригира и подобрява състоянието на кожата за кратко време.

Инструкции за употреба: Нанесете крема и масажирайте до пълното му попиване. За използване при необходимост

 

Серия: Feeto Care

Опаковка: 30 мл

 

 

3. Dry cracked feet cream -

Уникален крем на базата на естествени съставки, с богата и плътна текстура, идеален за лечение и възстановяване на сухи и напукани крака, изключително твърд омекотител на кожата, предотвратява повторното развитие на пукнатини и сухота и поддържа резултатите във времето. Кремът е ефективен и при случаи на силна сухота в ръцете и лактите.

Употреба: Нанесете крема върху чисти крака, ако е необходимо. Масажирайте добре проблемните зони. За професионална грижа в института и за ежедневна употреба у дома.

 

Серия: Proffesional Feet

Опаковка: 20 мл