pH - Pure - Комплект за бърза регенерация на коса с хиалуронова киселина

  • Марка: pH LABORATIORIES

Серия Pure Repair с ботокс ефект за реструктуриране, плътност и дълбоко възстановяване.

 

 

1.Шампоан с хиалуронова киселина - ph 4.0-5.0

Шампоан с анти-ейдж ботокс ефект. Прави косата копринена и гладка. Подходящ за бърза и трайна регенерация третирана,пресушена и увредена коса. Косата мигновено изглежда по-здрава, по-силна, по-дисциплинирана и блестяща. Предотвратява изсушаването на косата и заглажда и прибира цъфтящи краища.


Серия: Pure Repair

Опаковка: 100 мл

 

2.Регенерираща ботокс маска за коса с хиалуронова киселина ph 3.5-4.5 - Дълбоко подхранва, заздравява и уплътнява косъма. Действа подмладяващо и еластизиращо. Прави косата по здрава и плътна, лъскава. Подходяща за бърза регенерация на сухи,руси,много изтощени коси.

 

Употреба: Нанесете по дължините на измита и подсушена коса. Разрешете косата с гребен с редки зъби. Оставете да действа 10 мин. и изплакнете добре.

 

Активни съставки: Хиалуронова киселина(анти-ейдж и ботокс ефект), Махагоново масло(подхранва и регенерира), Масло от боабаб(полира,изглажда и дава блясък),Алое фермент(хидратира,импрегнира,защитава)

 

Серия: Pure Repair

Опаковка: 60 мл

 

3.Моментален спрей за разплитане с хиалуронова киселина ph 7-8 - Разплита, дисциплинира и прави косата като коприна. Моментален анти-ейдж ефект. Прави косата мека и плътна. Подходящ за бърза регенерация на изрусена, тънка, пресушена и увредена коса. Прави лесно разресването и оформянето на косата. 
Съдържа хиалуронова киселина, импрегнира, защитава. 

Употреба: Нанесете по дължините на измита и подсушена коса. Разрешете косата с гребен с редки зъби. Оставете да действа 3-6 мин. и изплакнете добре.

 

 

Серия: Pure Repair

Опаковка: 200 мл

104,00 лв. 95,00 лв.