Скраб за тяло с авокадо и ванилия - La Cremerie

  • Марка: La Cremerie
  • Кат. номер:12057

Body Scrub Vanilla & Avocado - Богат на екстракти от ванилия (с подхранващи и омекотяващи свойства) и авокадо (богато на
протеини, фосфолипиди, витамини А и Е) този скраб е идеален за
подхранващи, еластични и тонизиращи процедури за тяло. Благодарение и на приятния аромат на ванилия, този деликатен ексфолиант е един от най-търсените и обичани в колекцията от ексфолианти.

 

Начин на употреба: Изтъркайте тялото на клиента, като започнете от краката и нагоре, за да повлияете на цялото тяло. Повтаряйте повече за области, които трябва да бъдат третирани. За по-деликатен масаж е възможно да добавите част от крема към скраба или да разредите с малко масажно масло. Изплакнете обилно с хладка вода. Скрабът може да се използва и като дренираща маска за тялото, като се държи 15 минути и след това се изплаква обилно с хладка вода. Изтъркайте тялото на клиента, като започнете от краката и нагоре, за да засегнете цялото тяло. За по-деликатен масаж е възможно да добавите част от крема към скраба или да разредите с малко масажно масло. Изплакнете обилно с хладка вода. Скрабът може да се използва и като дренираща маска за тялото, като се държи на място под cartene за 15 минути и след това се изплаква обилно с хладка вода.

 

Опаковка: 750 гр

Доставка +

Безплатна доставка за поръчки над 150 лв