Чудодейно копринено масло за коса, лице и тяло - Academie

  • Марка: ACADEMIE COSMETICS
  • Кат. номер:3215000

Имало едно време...

Най-новото произведение на Academie за лице, тяло и коса:

Чудодейно копринено масло

Научната Академия за красота - Париж, представя нов универсален продукт, обединяващ прецизен букет нежни масла в пленителна немазна формула с ефикасността на дълбок по въздействие козметичен продукт и предлага в ръцете ви истински Еликсир на красотата.

Флуидно и бързо абсорбиращо се, това сухо масло с многопосочно действие и универсално приложение поддържа хидратацията, подхранва, връща красотата на косата и младостта и свежестта на кожата само с един жест. Има невероятно възбуждащ женствен аромат: едновременно сладък и копринено нежен. Мигновено прави кожата мека и гладка като коприна, а косите пищни, гъвкави и блестящи.

Арганово масло 2%

Идеалното масло за хидратация на суха кожа. Омекотява епидермиса и предотвратява стареенето на кожата, предизвикано от екстремни климатични фактори (слънце, вятър, студ). Заздравява и подсилва ноктите. Бебрерските жени по традиция предават уменията си как да поддържат и се грижат за разкошните си и здрави коси само благодарение на Аргановото масло.

Масло сладък бадем 2%

Подходяща грижа даже за най-деликатната кожа. Тонизира и придава мекота и комфорт. Ефикасно е при борба със стрии и напукани участъци. Успокоява, изглажда и подмладява кожата. Действа благодатно против цъфтящи крайчета на косите.

Масло авокадо 2%

Богато на витамини и есенциални мастни киселини, маслото Авокадо е познато с хидратиращите и ренегериращите свойства. Незаменимо е за грижа при суха и девитализирана кожа. Дава енергия, лифтира, тонизира и еластизира. Перфектна анти-ейдж грижа. Предпазва от засушаване, защиава и запазва влагата в кожата. Действа възстановяващо на сухата коса, заздравява и предпазва косъма от накъсване и изтощаване косъма. 

Опакова: 100 мл.