Азуленова кола маска за всички видове кожа

  • Марка: Italy

Азуленова кола маска за всички видове кожа 

Кола маска подходяща за мъже. Силно и ефективно действие за твърди косми. Азулена действа противовъзпалително и успокояващо.

Подходяща за цялото тяло.

Един от най-популярните методи за епилация между крайните клиенти е кола маската с ролон от 100 мл. Пълнителя с ролка е много икономичен, практичен и хигиеничен. Загрява се в специално направен за тази цел нагревател-уред за ролон ‘МОНО’- 36 лв.

Желателно е участъкът който епилирате да е абсотно сух и чист от дезодоранти/парфюми.

КОЛА МАСКАТА В РОЛОН СЕ НАНАСЯ ДОКАТО Е В ЗАГРЯВАЩИЯТ УРЕД.

Начин на употреба: Кола маската се загрява с уред МОНО за около 25 мин. докато добие течен вид, след което се нанася по кожата на тънък слой. За най-добър ефект нанесете кола маската на малки учатъци (ленти) по посока на растежа на космите. След това поставете на намазания участък нарязана лента и я притиснете към кожата за да може да захване всички косъмчета. След като сте притиснали лентата, дръпнете рязко в обратна посока разтежа на косъма; като застопорявате съответния участък, за да се отдръпне по лесно и чисто лентата.  

Малките остатъци от кола маска по кожата се премахват със специално олио за след кола маска с успокояващо действие. Желателно е след процедурата да се нанася специален лосион за подхранване и забавяне разтежа на косми.

 

Цвят: тъмно синя, 100 мл

Италианско производство