Фон дьо тен със стволови клетки при суха и зряла кожа - Nouba Staminal 101

  • Марка: Nouba Make Up
  • Кат. номер:101

Фон дьо тен със стволови клетки.Текстура съчетаваща идеално покритие и подчертава естествения тен. Копринено усещане и мекота, специална формула за хидратация и енергизиращо усещане.Равномерно покритие, лека, течна основа. Дълготраен през целия ден.Кожата е сияйна, хидратирана, равномерен тен. Подходящ при суха и зряла кожа. 

Nouba е основана през 1978 г. благодарение на магическия сблъсък между Роси Армани, талантлива италианска гримьорка и едно от племената на НУБА по време на пътуването си до Африка. Пленена от красотата на цветовете, използвани за празнуване и радостта от живота, тя се връща в Италия и започва да разработва продукти за грим с хипнотизиращи цветове.
Тя беше убедена, че всяка жена принадлежи към едно и също племе, независимо от етническата си принадлежност, културен произход и художествено изразяване.
Племе от съвременни героини, пропити с ежедневието си, чиято природа е променлива, автентична, война, крехка и решителна, характеризираща се с безкрайни противоречия, но обединени от едно желание: да бъдат красиви и любящи цветовете.

 

Професионални продукти за грим.

Номер: 101