Дуо контур за лице - Nouba To Sculpt 30

  • Марка: Nouba Make Up
  • Кат. номер:30

Nouba to Sculpt  - Дуо контур за лице 

Основният инструмент, който дава на лицето изразителност и 3D ефект, благодарение на оптичната илюзия за светлина и сенки. Две ултра-смесими нюанса, специално създадени, за да създадат безупречен изваян вид. Специалната компактна прахообразна формула, с кремообразна и топяща се текстура, перфектно прилепва към кожата, създавайки естествено изваяно покритие. 

Nouba е основана през 1978 г. благодарение на магическия сблъсък между Роси Армани, талантлива италианска гримьорка и едно от племената на НУБА по време на пътуването си до Африка. Пленена от красотата на цветовете, използвани за празнуване и радостта от живота, тя се връща в Италия и започва да разработва продукти за грим с хипнотизиращи цветове.
Тя беше убедена, че всяка жена принадлежи към едно и също племе, независимо от етническата си принадлежност, културен произход и художествено изразяване.
Племе от съвременни героини, пропити с ежедневието си, чиято природа е променлива, автентична, война, крехка и решителна, характеризираща се с безкрайни противоречия, но обединени от едно желание: да бъдат красиви и любящи цветовете.

 

 

 Професионални продукти за грим.

Номер: 30