Кислороден почистващ гел за лице - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:44206

  OXYGEN PRIME REFRESHING CLEANSER GEL - КИСЛОРОДЕН ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ  

 

Нежен гел, който напълно почиства кожата, премахва остатъците от грим и токсините. Подготвя кожата за абсорбиране на овлажнителите. Кожата е добре почистена и мека. Придава мекота и блясък.

Активни съставки: Таурин, Дипалмитоил хидроксипролин, Палмитоил олигопептид, Палмитоил тетрапептид-3, Глицерин, Алантоин, Unimoist U 125, Хидровитон, Токоферил ацетат (Витамин Е). 

Приложение: Нанесете малко количество върху влажна кожа и масажирайте с кръгови движения. Изплакнете с хладка вода. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода засегнатото място. Подходящ за всеки тип кожа.

Кислородът е източник, който ускорява обновяването на клетките. Онлайн козметиката с кислород на Джиджи съчетава модерна технология с научни изследвания, за да предложи най-доброто решение в борбата с признаците на стареене на кожата. Серията се състои от четири напреднали активни съставки: Кислород, комплекс на Amino пептиди (Matrixyl, регистриран патент), роман молекула - Sepilift - която стяга  и изглажда кожата и таурин - овлажнител и антиоксидант. Всички тези нови компоненти са за рехабилитация и подмладяващ ефект.

 

Модерната линия OXYGEN PRIME на GIGI използва усъвършенствана технология за интегриране на невероятните възможности на кислорода за намаляване на увреждането на кожата, изграждане на активна тъкан и предотвратяване на бръчки и несъвършенства, като същевременно овлажнява и допринася за еластична и здрава кожа.
Затова си поемете въздух с GIGI OXYGEN PRIME, предоставяйки ви всички предимства на кислорода.

 

Серия Oxygen Prime

Туба, 180  мл