Околоочен крем - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:44208

 OXYGEN PRIME ADVANCED EYE CREAM - КРЕМ ЗА ОКОЛООЧИТЕ 

 

Богат крем за околоочи. Съдържа ефикасен преносител на кислород, комплекс от липо-пептиди и таурин, които коригират вредите от стареенето и предлагат широк спектър от защита на кожата. Намалява тъмните кръгове и торбичките. Изглажда фините бръчки и оставя кожата мека, еластична и гладка. Познат още като крем против бръчки, той се грижи не да ги прикрива, а да ги лекува!

Активни съставки:   Перфлуородекалин, Таурин, Дипалмитоил хидроксипролин, Палмитоил олигопептид, Палмитоил тетрапептид-3, Глицерин, Натриев лактат, Бутилен Глюкол, Пантенол (Вит. В5), Токоферил ацетат, Масло шеа, Хиалуронова киселина. 

Приложение: Редовно нанасяйте крема за лице сутрин и вечер в областта около очите. Масажирайте, докато се абсорбира напълно. В случай на суха кожа и голяма преумора, кремът за очи може да се  използва като маска за очи.

 

Модерната линия OXYGEN PRIME на GIGI използва усъвършенствана технология за интегриране на невероятните възможности на кислорода за намаляване на увреждането на кожата, изграждане на активна тъкан и предотвратяване на бръчки и несъвършенства, като същевременно овлажнява и допринася за еластична и здрава кожа.
Затова си поемете въздух с GIGI OXYGEN PRIME, предоставяйки ви всички предимства на кислорода.

 

 

Серия Oxygen Prime

Флакон, 30 мл