Дневен овлажняващ флуид за лице SPF15 - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:44200

 

OXYGEN PRIME ADVANCED MOISTURIZER - ОВЛАЖНЯВАЩ ФЛУИД ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО SPF 15 

 

Нежен овлажнител, преносител на кислород, комплекс от липо-пептиди и таурин, които коригират вредите от стареенето и предлага т широк спектър от защита на кожата. Бързо се абсорбира и има ефекта на дълготрайна хидратация и я защитава от слънцето със SPF 15.

Активни съставки: Перфлуородекалин, Таурин, Дипалмитоил хидроксипролин, Палмитоил олигопептид, Палмитоил тетрапептид-3, Глицерин, Пропилен глюкол, Unimoist U 125, Хидровитон, Етилхексил метоксицинамид , Масло от шеа.

Приложение: Нанесете сутрин след измиване с кислороден гел. Леко масажирайте, докато се абсорбира напълно. В случай на изключително суха кожа или излагане на слънце, използвайте като основа Oxygen Prime Серум. Той е подходящ за всеки тип кожа.

Кислородът е източник, който ускорява обновяването на клетките. Онлайн козметиката с кислород на Джиджи съчетава модерна технология с научни изследвания, за да предложи най-доброто решение в борбата с признаците на стареене на кожата. Серията се състои от четири напреднали активни съставки: Кислород, комплекс на Amino пептиди (Matrixyl, регистриран патент), роман молекула - Sepilift - която стяга  и изглажда кожата и таурин - овлажнител и антиоксидант. Всички тези нови компоненти са за рехабилитация и подмладяващ ефект.

 

Модерната линия OXYGEN PRIME на GIGI използва усъвършенствана технология за интегриране на невероятните възможности на кислорода за намаляване на увреждането на кожата, изграждане на активна тъкан и предотвратяване на бръчки и несъвършенства, като същевременно овлажнява и допринася за еластична и здрава кожа.
Затова си поемете въздух с GIGI OXYGEN PRIME, предоставяйки ви всички предимства на кислорода.

 

Серия Oxygen Prime

Флакон, 50 мл