Измивен гел за чувствителна кожа - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:20050

Чувствителна кожа и капиляри. Дермокозметика за подготовка и възстановяване
след естетични апликации и пилинг процедури.

 

Измивен гел за чувствителна кожа

Отстранява свръх омазняването и остатъчното замърсяване от повърхността на кожата. Формула за спокойна и добре овлажнена кожа след почистване. Не предизвиква пресушаване и не иритира. Предпазва епидермалната бариера с натурални липиди за превенция на нежеланите странични ефекти от козметичните процедури. Укрепва структурата на липидите и подобрява възстановителните процеси и подържа правилното ниво на  pH. Релаксира и омекотява

Не съдържа  SLS, парабени или аромати. Хипоалергенен козметичен продукт.

Начин на употреба: Иползвайте гела ежедневно, сутрин и вечер. Измийте лицето с вода и нанесете част от гела и масажирайте докато не стане на пяна. След което изплакнете обилно. Желателно е да се ползва преди и след тежки козметични процедури.

 

Линията GIGI RECOVERY е специално разработена, за да отговори на индивидуалните нужди на кожата, преди и след професионални процедури, козметична хирургия, дълбоки химически процедури, ексфолиране или инжекции за пълнене. Усъвършенстваните продукти за грижа за кожата на RECOVERY подготвят кожата за лицеви и козметични процедури, ускоряват оздравителния процес, намаляват риска от образуване на белези и предотвратяват зачервяването, чувствителността и възпалителния отговор на кожата.
Най-важното е, че редовното използване на продуктите от линиите укрепва и подобрява резултатите от процедурите или леченията и ги запазва във времето.
Така че за наистина перфектни резултати, поглезете се с ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

 

 

Серия Recovery

Флакон, 250 мл