Дневен крем със защита за суха и чувствителна кожа SPF30 - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:20044

Чувствителна кожа и капиляри. Дермокозметика за подготовка и възстановяване
след естетични апликации и пилинг процедури.

 

 Дневен овлажняващ крем за лице

Хидратант за чувствителна кожа с протективен фактор SPF 30. Предоставя пълна протекция за кожата от UVA и  UVB радиация. Снижава чувствителността , увеличава потенциала на издръжливост  срещу вредното действие на външните фактори. Заздравява еластинните фибри и увеличава колагеновата репродукция. Активният комплекс забавя стареенето на парабени и алергизиращи аромати , увеличава обновяването и преструктурира матрикса , продължава живота на клетките и прави кожата гладка и еластична . Предпазва от появата на петна , поддържа кожата прозрачно чиста и с равномерен тен. Изглажда и с приятната си консистенция и моментално успокоява.

 

Козметичен продукт, който не съдържа парабени и алергизиращи аромати

Активни съставки: Фито –клетки от MALUS DOMESTICA протективна грижа за стволовите клетки,  Билков комплекс от “ лечебна овчарка” - Biodynes TRF( Естествен пептид), ХИДРОКСИ ПРОЛИСИЛАН (Подобрява обновяването на клетките и изгражда възстановяващи механизми)

Хипо – алергенен козметичен продукт

Начин на употреба: Желателно е да се ползва след тежки козметични процедури. Иползвайте дневния крем за лице ежедневно, сутрин след като се измили лицето с измивния гел. Нанасяйте на лицето нежно с леки кръгови движения.

 

Линията GIGI RECOVERY е специално разработена, за да отговори на индивидуалните нужди на кожата, преди и след професионални процедури, козметична хирургия, дълбоки химически процедури, ексфолиране или инжекции за пълнене. Усъвършенстваните продукти за грижа за кожата на RECOVERY подготвят кожата за лицеви и козметични процедури, ускоряват оздравителния процес, намаляват риска от образуване на белези и предотвратяват зачервяването, чувствителността и възпалителния отговор на кожата.
Най-важното е, че редовното използване на продуктите от линиите укрепва и подобрява резултатите от процедурите или леченията и ги запазва във времето.
Така че за наистина перфектни резултати, поглезете се с ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

 

Серия Recovery

Флакон, 50 мл