Нощен обновяващ крем за лице - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:19072

Подмладяваща и избелваща серия с Витамин С и бадемова киселина.

 

Регенерираща и избелваща серия с витамин C  и бадемова киселина 

Нощен хидратиращ крем, комбиниращ в себе си витамин Ц и бадемова киселина, който ускорява процеса на регенерация на кожата през нощта и "поправя щетите" по нея, нанесени през деня. Неутрализира оксидантите, които увреждат кожата през деня, премахва петната и несъвършенствата, увеличава производството на еластични влакна и повишава естествената влажност на кожата, за да я укрепи. Добавянето на бадемова киселина във формулата подобрява действието й, без да причинява дразнене и зачервяване, подпомага метаболизма и подновяването на епидермални тъкани. Този нощен крем е подходящ за чувствителна и тъмна кожа. Всяка сутрин, след нощна употреба, кожата изглежда свежа и по-лека и е в състояние да се справи с външните влияния върху нея!

Начин на употреба: Нанасяйте вечер преди сън и масажирайте до пълното абсорбиране на крема. За оптимални резултати трябва да се използва слънцезащитен крем с най-малко SPF30 в комбинация и да се избягва излагането на слънце.

 

Продуктите ESTER C проникват и укрепват еластичността на кожата ви, предпазват от свободните радикали и насърчават производството на колаген - всички предимства на витамин С - за младежки, еластичен и жизненоважен вид - точно както заслужавате.

 

Серия Ester C

Флакон, 50 мл