Дневен крем за лице с фитоестрогени SPF15 - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:20100

Серия от продукти за зряла кожа с Фитоестрогени. Анти ейдж грижа.

 

Дневен крем за лице-хидратиращ крем,както и слънцезащитен крем, който осигурява едни от най-необходимите вещества за здраво и красиво лице. Осигурява 24 часова хидратация и предпазва от вредни фактори на околната среда. Крем формулиран за грижа на зряла кожа със специални нужди, особено тези на жените след навършване на 40, които откриват признаци на умора, стрес и стареене в появата на фини линии и бледа кожа. Формулата съдържа активни съставки от естествени източници, като заместител на естрогена, който попълва и възстановява еластичността и стегнатостта на кожата. Изофлавон се счита за растителен естроген: този соев протеин симулира естествен ефект на естроген в кожата. Също така предизвиква подновяване на колагеновите влакна и стимулира клетъчното подновяване. Така се постига забележимо подобрение в нивото на хидратация, задържане на влагата и омекотяване на фините линии.

Приложение:Върху добре почистено лице нанесете достатъчно количество, за да покриете цялото лице и масажирайте добре с върховете на пръстите от центъра навън, докато се абсорбира напълно.

 

Линията GIGI’s NEW AGE е разработена специално за жени над 40 години и за зряла кожа, показваща признаци на стареене, сухота и отпуснатост. Продуктите от серията съдържат богати, естествени и леки съставки, повишават нивата на влага и допринасят за подобряване на текстурата на кожата ви.
Изофлавоновият компонент в продуктите на линията се получава от соевото растение и действа като естествен заместител на естрогена. Това спомага за увеличаване на колагеновите влакна, които допринасят за обновяването на клетките и по-стегнат, жизненоважен и по-гладък вид от първата употреба - за свеж, блестящ и младежки вид във всяка възраст.

 

Серия New Age

Буркан, 50 мл