Подхранващ нощен крем за лице с фитоестрогени - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:20104

Серия от продукти за зряла кожа с Фитоестрогени. Анти ейдж грижа.

 

Богат на съставки нощен крем за лице с кадифена мекота. Новата формула укрепва фибрите на еластина, подсигурява дълготрайна хидратация и подхранва дълбоките слоеве. Редовната употреба е важна за гладка, с младежки вид кожа. Крем формулиран за грижа на зряла кожа със специални нужди, особено тези на жените след навършване на 40, които откриват признаци на умора, стрес и стареене в появата на фини линии и бледа кожа. Формулата съдържа активни съставки от естествени източници, като заместител на естрогена, който попълва и възстановява еластичността и стегнатостта на кожата. Изофлавон се счита за растителен естроген: този соев протеин симулира естествен ефект на естроген в кожата. Също така предизвиква подновяване на колагеновите влакна и стимулира клетъчното подновяване. Така се постига забележимо подобрение в нивото на хидратация, задържане на влагата и омекотяване на фините линии.

 Приложение: След отстраняване на грима и почистване на лицето, нанесете обилно количество крем и нежно масажирайте с върха на пръстите, до пълно абсорбиране на козметичния продукт.

 

 

Линията GIGI’s NEW AGE е разработена специално за жени над 40 години и за зряла кожа, показваща признаци на стареене, сухота и отпуснатост. Продуктите от серията съдържат богати, естествени и леки съставки, повишават нивата на влага и допринасят за подобряване на текстурата на кожата ви.
Изофлавоновият компонент в продуктите на линията се получава от соевото растение и действа като естествен заместител на естрогена. Това спомага за увеличаване на колагеновите влакна, които допринасят за обновяването на клетките и по-стегнат, жизненоважен и по-гладък вид от първата употреба - за свеж, блестящ и младежки вид във всяка възраст.

Серия New Age

Буркан, 50 мл