Крем за очи и шия с фитоестрогени - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:20106

Серия от продукти за зряла кожа с Фитоестрогени. Анти ейдж грижа.

 

Формула богата на овлажнители, за приложение около очите. Намалява тъмните кръгове и подпухналостта, смекчава фините бръчки и доставя комфорт. Подходящ за чувствителни очи и хора, които носят контактни лещи.

 Приложение: Нанесете обилно количество от крема за лице върху предварително почистено лице. Масажирайте добре с върха на пръстите от вътре навън, докато напълно се абсорбира.

 

Линията GIGI’s NEW AGE е разработена специално за жени над 40 години и за зряла кожа, показваща признаци на стареене, сухота и отпуснатост. Продуктите от серията съдържат богати, естествени и леки съставки, повишават нивата на влага и допринасят за подобряване на текстурата на кожата ви.
Изофлавоновият компонент в продуктите на линията се получава от соевото растение и действа като естествен заместител на естрогена. Това спомага за увеличаване на колагеновите влакна, които допринасят за обновяването на клетките и по-стегнат, жизненоважен и по-гладък вид от първата употреба - за свеж, блестящ и младежки вид във всяка възраст.

 

Серия New Age

Туба, 50 мл