Хидратиращ крем за лице за мазна кожа SPF17 - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:47508

Високо ефективна антиоксидантна серия. 

 

Овлажнител без мазнини с деликатни съставки. Подходящ за мазна кожа. Съдържа естествен Витамин Е, който защитава кожата от слънцето, свободните радикали и замърсяванията. Съдържа слънцезащитен фактор 17.

Активни съставки: Бутилен глюкол, Октил метоксицинамид, Глицерин, Скуален, Вит. Е, Лецетин, Каприл триглицерид, Алое вера гел, Алантоин.

Приложение: Нанесете на почистена кожа хидратиращия крем за лице с Витамин Е SPF 17 за мазна кожа с разширени пори докато попие напълно. Препоръчва се използването на защитен фактор SPF 25 или по – висок. Избягвайте областта около очите.

Ефектът, който Витамин Е има върху нашето тяло, е известно, в продължение на стотици години. Скорошни проучвания показват, че освен от препоръка за ежедневния прием, кожата също изисква относително големи количества витамин Е. Това се дължи главно на способността на витаминът, за да защитим кожата от слънчевата радиация. Витамин Е е антиоксидант, защитава клетките на кожата от окисляване (в резултат на радиация или свободните радикали), като по този начин забавя процеса на стареене на кожата. Чрез вкарване на Витамин Е в микроскопични проводници, химиците в GIGI Laboratories са успели в поддържането на качествата на витаминът, което му позволява да действа във вътрешните клетки на кожата. Витамин Е също така има предимството да действа като ефективен овлажнител, намалява фините линии и поддържа еластичността на кожата.

 - Слънцезащитен крем за лице, който се грижи кожата ви да е идеално защитена и добре хидратирана.

 

Серия Vitamin E

Буркан, 50 мл