Нощен лифтинг крем за лице и шия за нормална и суха кожа - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:47572

Високо ефективна антиоксидантна серия. Всеки тип кожа. Анти-ейдж грижа.

 

Нощен и стягащ крем, специално формулиран да намалява бръчките и успокоява кожата. Редовното му използване ще направи кожата еластична, здрава, гладка и с равномерен цвят.

Активни съставки: Ботилен глюкол, Масло от жожоба, изопропил палмитат, Cyclopentasiloxane(чувство за „копринена мекота”), Скуален, Масло от африканска шеа, Токоферол ацетат (Вит. Е) и Глицерин.


Приложение: Нанасяйте вечер върху добре почистено лице, шия и деколте, до пълното абсорбиране на козметичния продукт.

Ефектът, който Витамин Е има върху нашето тяло, е известно, в продължение на стотици години. Скорошни проучвания показват, че освен от препоръка за ежедневния прием, кожата също изисква относително големи количества витамин Е. Това се дължи главно на способността на витаминът, за да защитим кожата от слънчевата радиация. Витамин Е е антиоксидант, защитава клетките на кожата от окисляване (в резултат на радиация или свободните радикали), като по този начин забавя процеса на стареене на кожата. Чрез вкарване на Витамин Е в микроскопични проводници, химиците в GIGI Laboratories са успели в поддържането на качествата на витаминът, което му позволява да действа във вътрешните клетки на кожата. Витамин Е също така има предимството да действа като ефективен овлажнител, намалява фините линии и поддържа еластичността на кожата.

Страхотен крем против бръчки, който се грижи да имате свежо и приятно гладко лице.

 

Серия Vitamin E

Буркан, 50 мл