Четка за очи и устни - Nouba 2

  • Марка: Nouba Make Up
  • Кат. номер:2

Малка четка за очи и устни. Уникалната форма и малък формат на синтетичните влакна Toray, придава на четката перфектната консистенция за постигане на професионални и безупречни резултати.

На очите: за създаване на сенки или отблясъци в малки области на клепача или околоочната зона. Четката може да се използва както суха, така и мокра с компактни или мокри и сухи сенки за очи.

На устните: засенчете моливите и нанесете червило, подпомагайки прецизно и равномерно смесване, дори в малки пространства като ъгъла на устните.

СЪВЕТИ: Изплаквайте редовно с топла вода и неутрален сапун, след което оставете да изсъхне в хоризонтално положение.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ: Употреба върху очите: смесете или засенчете малко количество продукт според предпочитанията. Използвайте върха на четката, за да очертаете околоочната зона и да изсветлите очния ъгъл, или използвайте плоската страна, за да засенчите сенките на клепача.

Употреба върху устните: съберете малко количество продукт върху четката, след което засенчете линията към центъра на устните, като добавите цвят, докато достигнете желаната интензивност. Четката може да се използва и за омекотяване на особено ярки цветове на червилото, правейки ги по-деликатни и елегантни.