Професионална безамонячна боя за коса - pH Laboratories 6.35

  • Марка: pH LABORATIORIES
  • Кат. номер:6,35

6.35 pH HAZELNUT

Награда за боя на годината 2019г

 Професионална безамонячна трайна боя за наситен траен цвят и невероятен блясък. Обогатена с арганово масло за подхранване и хидратация и с кератин за уплътняване на косъма. Ослепителни цветове, сияйни и модни нюанси. Перфектно покритие на белите коси. Изсветлява косат до 4 тона като осигурява дълготрайност на цвета. Деликатна формула подходяща и за фина и увредена коса. Безамонячната РН боя е с приятен аромат и лесна за нанасяне. Богата палитра от нюанси, която придава ослепителен блясък и плътност за здрава, изпълнена с живот красива коса. 

Професионална боя за коса, която осигурява 100% покритие на бели коси и дълготрайно запазване на цвета. Специалната консистенция, позволява използването на по-малко количество продукт в сравнение с другите професионални бои. Боите рН дават удивителни резултати с ниска разходна норма при нанасяне. 

Активни съставки

  • Арганово масло познато като златото на пустинята, аргановото масло се добива от натрошени ядки от дървото Argania spinosa. притежава уникални хидратиращи свойства. Богато на витамин Е , аргановото масло придава блясък на сухата и крехка коса предпазва и от вредното влияние на околната среда и я подхранва от корените до върховете без да утежнява.
  • Кератин като основен елемент на фибрите на косата, кератинът има мигновено уплътняващо и заздравяващо действие. Подхранва косата в дълбочина, придава плътност, обем, мекота и сияйност

Начин на употреба

  • Смесване 1:1.5 с оксидант
  • За суперизсветляващи 1:2 с оксидант

Към боята за коса може да добавите Подхранваща добавка с минерали, която ще придаде блясък, ще подхрани и хидратира косата. Добавката, може да бъде използвана и самостоятелно на влажна коса, за няколко минути, след което се изплаква с вода

Туба, 100 мл +  1 бр оксидант( по избор 10%,20%,30%,40%) 150 мл

При средно гъста коса, боята стига за 2 боядисвания.

Доставка +

Безплатна доставка за поръчки над 150 лв