Дифузер MAGIC SENSE за сешоар PARLUX, модел ALYON

  • Марка: PARLUX
  • Кат. номер:difusserAlyon

Новия дифузер MAGIC SENSE – в комбинация със сешоара Parlux ALYON е перфектния начин за стилизиране и натурален стайлинг за къдрава коса или обемна с непокорен младежки стил коса.

Това е новият революционен  дифузер на Parlux специално разработен за сушене на къдрава коса, Постигате естествени къдрици без да  разпилява и заплита косите.

Оптимален размер за бързо и прецизно сушене и равномерно разпределение на температурата във въздушните отвори.  MAGIC SENSE подпомага работата на фризьорите като им дават перфектния микс от оптимална температура и обем въздух, които позволяват натурално сушене за по-кратко време. Създаден е така, че процеса на сушене започва от корените и продължава  до оформяне на естествен обем и къдрици, без да пресушава краищата и връхчетата. Ползването на иновативния универсален дифузер MAGIC SENSE  намалява риска от цъфтеж, заплитане  и изтощаване на крайчетата и нежелан статичния ефект.

Външната част на иновативния по дизайн дифузер MAGIC SENSE,  притежава система против нагряване и това позволява комфорт при работа, нито клиента нито фризьора биха се опарили. Същевременно 15- те масажиращи върха на дифузера доставят приятно и стимулиращо масажно  усещане на клиента.

Максимален обем въздух на точната температура = перфектни натурални къдрици