Дневен крем за чувствителна кожа SPF 50 - Neuro Sensi - Arkana

  • Марка: ARKANA COSMETICS
  • Кат. номер:64001

Серия за чувствителна кожа и капиляри. Комбинацията на пептида Endothelyol и SensAmone P5 има невросензорно действие върху съдовете и сензорните рецептори. Той също така активно наблюдава фактори на възпаление, съдови проблеми и усещане неврорецептори. Препоръчва се за раздразнена кожа, склонна към розацея кожа, както и след нея дермоестетични лечения.

 

Дневен крем за капилярна и свръхчувствителна кожа. Допълнителна защита като бустер защита SPF 50. Подходящ за подпомагане на терапии за кожа, склонна към розацея и след естетични процедури.  Аромат без алергени

 

Активни съставки: Каламин 20 mg/g, екстракт от женско биле 10 mg/g

 

Начин на употреба:  Нанесете достатъчно количество на старателно почистено лице. Масажирайте добре с върха на пръстите от центъра навън, докато напълно се абсорбира.

 

 

Серия: Neuro Sensi

Опаковка: 50 мл

ДОСТАВКА +

Безплатна доставка до офис на Спиди над 100 лв

ОТОРИЗИРАН МАГАЗИН +

Онлайн магазин Be Prof е част от тази мрежа на оторизирани търговци. Предлага 100% оригинални продукти с ЯСЕН състав и произход. Гаранция за оригиналност и високо качество на продукта е закупуването от оторизиран магазин.

 

Защо да изберете нас?

 

- Be Prof контактува директно с ексклузивния дистрибутор за България, което гарантира произхода и качеството на всички продукти.

- Ние сме верен и лоялен партньор.

- Опит в сферата над 10 г.

- Не продаваме залежали стоки или такива с неясно съхранение.

- Не пазаруваме чрез посреднически фирми.

- Предлагаме винаги най-новите продукти.

-  Предлагаме експертна консултация.

- Подарък към поръчката.

- Експресна доставка