Домашен комплект за грижа за стъпала с хиперхидроза - KART

  • Марка: KART
  • Кат. номер:7771

Комплект за домашна грижа за стъпала

 

1.Антибактериален сапун, който предотвратява възпалението, намалява дразненето и зачервяването и възстановява естествената защитна бариера на кожата. Не оставя усещане за сухота в края на употреба. Сапунът съдържа билкови екстракти и етерични масла като: мащерка, лавандула, чаено дърво, розмарин, както и млечна киселина, които насърчават и осигуряват обновяване, овлажняване и комфорт на кожата. Продуктът е подходящ за употреба като сапун за ръце, крака и цяло тяло.

Инструкции за употреба: Нанесете сапуна върху влажна кожа, масажирайте и изплакнете добре с вода.

 

Серия: Feeto Care

Опаковка: 150 мл

 

2.Уникален талк за грижа за краката. Предотвратява изпотяване в краката и неприятни миризми. Освежава и създава защитно покритие, което обгръща стъпалото в един вид ръкавица, която предотвратява ожулвания. Намалява дразненето и предпазва от увреждане на околната среда. Лосионът се фиксира моментално при нанасяне върху кожата и създава прозрачен защитен слой от гладък и копринен талк, който допринася за усещане за комфорт и свежест за цял ден. Лосионът е базиран на етерични масла като мащерка, лавандула и чаено дърво и дава на крака оптимални условия за поддържане на здрава и красива кожа.

Инструкции за употреба: Нанасяйте при необходимост. Подходящ е и за нанасяне върху чувствителни гънки на тялото за предотвратяване на изпотяване и лепкане.

 

Серия: Feeto Care

Опаковка: 100 мл

 

3.Спрея е освежаващ, предотвратява неприятните миризми в стъпалото и обувките, поддържа краката сухи и свежи и предотвратява развитието на миризми за дълги часове. Използването на спрея веднъж до два пъти на ден и дори пръскането му в обувките веднъж на ден ще лекува ефективно неприятните проблеми.

Начин на употреба: Напръскайте спрея върху чист и сух крак веднъж до два пъти на ден. Препоръчително е да се пръска вътрешността на обувката веднъж на ден.

За да завършите лечението и да получите максимални резултати, се препоръчва: Веднага след употреба на продукта нанесете освежаваща емулсия с талк, която осигурява свежест и защита на стъпалото, а също така предотвратява неприятните миризми и прекомерното изпотяване.

 

Серия: Proffesional Feet

Опаковка: 150 мл