Хидратиращ крем за лице за нормална и суха кожа SPF17 - Vitamin E - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:47504

Високо ефективна антиоксидантна серия. За нормална и суха кожа.

 

Подхранва, овлажнява и омекотява. Придава хранителна влажност и мекота. Лесно се абсорбира. Съдържа слънце защитен фактор 17.

- Ефектът, който Витамин Е има върху нашето тяло, е известно, в продължение на стотици години. Скорошни проучвания показват, че освен от препоръка за ежедневния прием, кожата също изисква относително големи количества витамин Е. Това се дължи главно на способността на витаминът, за да защитим кожата от слънчевата радиация. Витамин Е е антиоксидант, защитава клетките на кожата от окисляване (в резултат на радиация или свободните радикали), като по този начин забавя процеса на стареене на кожата. Чрез вкарване на Витамин Е в микроскопични проводници, химиците в GIGI Laboratories са успели в поддържането на качествата на витаминът, което му позволява да действа във вътрешните клетки на кожата. Витамин Е също така има предимството да действа като ефективен овлажнител, намалява фините линии и поддържа еластичността на кожата.

Активни съставки: Бутилен глюкол, Октил метоксицинамид, Глицерин, Скуален, Вит. Е, Лецетин, Каприл триглицерид, Алое вера гел, Алантоин. 

Приложение: Нанесете витамин Е серума на почистена кожа докато попие напълно. След това приложете Овлажняващ крем за лице с Витамин Е SPF 17 за максимален ефект.

 

Серия Vitamin E

Опаковка: 50 мл

Доставка +

Безплатна доставка за поръчки над 150 лв