Измивен гел за лице - Ester C - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:19100

Подмладяваща и избелваща серия с Витамин С и бадемова киселина. Продуктите ESTER C проникват и укрепват еластичността на кожата ви, предпазват от свободните радикали и насърчават производството на колаген - всички предимства на витамин С - за младежки, еластичен и жизненоважен вид - точно както заслужавате!

 

Нежен почистващ препарат, който комбинира производно на витамин Е (ESTER C) с мандалова киселина за подобряване на текстурата и функцията на кожата. Сапунът премахва остатъците от грим и замърсявания, без да причинява сухота и подготвя кожата за абсорбиране на овлажняващи и подхранващи материали. Компонентът на мандаловата киселина подобрява метаболизма и процеса на регенерация на тъканите в епидермиса, без да причинява дразнене. Нежният сапун е подходящ и за чувствителна кожа и тъмна кожа. Предназначен за всеки тип кожа и подходящ за използване през всички сезони. Подходящ като основно почистващо средство в професионално клинично лечение при всички видове процедури за лице.

 

Активни съставки: Съдържа производно на витамин С, млечна киселина и бадемова киселина.

 

Начин на употреба: За чиста кожа масажирайте малко количество сапун върху мокра кожа и изплакнете с вода.

 

Серия: Ester C

Опаковка: 200 мл

 

 

 

 

ДОСТАВКА +

Безплатна доставка до офис на Спиди над 100 лв

ОТОРИЗИРАН МАГАЗИН +

Онлайн магазин Be Prof е част от тази мрежа на оторизирани търговци. Предлага 100% оригинални продукти с ЯСЕН състав и произход. Гаранция за оригиналност и високо качество на продукта е закупуването от оторизиран магазин.

 

Защо да изберете нас?

 

- Be Prof контактува директно с ексклузивния дистрибутор за България, което гарантира произхода и качеството на всички продукти.

- Ние сме верен и лоялен партньор.

- Опит в сферата над 10 г.

- Не продаваме залежали стоки или такива с неясно съхранение.

- Не пазаруваме чрез посреднически фирми.

- Предлагаме винаги най-новите продукти.

-  Предлагаме експертна консултация.

- Подарък към поръчката.

- Експресна доставка