Jet Peel Pro

 • Марка: TavTech
 • Кат. номер:TavTech Jet Peel Pro

JetPro е усъвършенствана технология за грижа за кожата, предназначена за третиране на кожата и повишаване на нейното качество. Технологията за реактивно задвижване, адаптирана за естетичната индустрия, позволява най-удобното, здравословно лечение и бързи видими резултати. Отвъд кожата, JetPro помага на хората да изглеждат и да се чувстват свежи, здрави и невероятно, изграждайки увереност в себе си и грижата за кожата си – както никога досега

JetPro работи дълбоко в дермата, но е 100% неинвазивен и клинично доказан. Осигурява видими незабавни резултати, в трансдермална система за доставяне без игли, без увреждане на кожата, без белези, без време за заздравяване и без престой на пациента. Всъщност с JetPro козметичните процедури са удобни и дори релаксиращи. С JetPro клиентите на салони за красота и спа могат да открият най-добрата версия на себе си с увереност в успокояващ и ефективен лечебен процес.
Как е възможно всичко това? С изключителна технология на JetPeel. JetPro използва усъвършенствана технология за реактивно задвижване, използвана за осигуряване на дълбоко трансдермално лечение в компактно, лесно за използване устройство. JetPro създава фини течни струи под високо налягане, нанесени върху кожата с патентования накрайник JetPeel. Под ъгъл от 45° струйните струи с дозвукова скорост оказват нежен, но мощен натиск върху повърхността на кожата, ексфолират епидермалния слой с микродермабразио и го подготвят за трансдермално третиране. Приложени перпендикулярно, мощните струйни струи разтягат кожата, за да създадат микроканали в дермата.
Използвани във връзка с Jet Solutions, формули за лечение за редица козметични състояния, струйните струи позволяват хидропорация на високоактивни, богати на хранителни вещества вещества чрез микрокапчици, доставяни дълбоко в дермата. Няма време за изчакване – директното доставяне дълбоко в дермата създава резултати, които са видими в същия ден. Устройството не използва игли и изобщо няма счупване на кожата. Това означава, че лечението е 100% безболезнено, не води до белези и не изисква период на възстановяване или престой. Клиентите могат незабавно да започнат нормалната си рутина веднага след като лечението приключи. Най-хубавото е, че резултатите са клинично доказани и видими и – в съчетание с релаксиращо и подмладяващо лечение – клиентът открива ново излъчване и увереност, всичко това благодарение на усъвършенстваното устройство за лечение JetPro.

 

За повече информация за всички козметични апарати се свържете с нас:

Телефон: 0889 77 88 05

Имейл: infobeprofbg@gmail.com

ДОСТАВКА +

 • Безплатна доставка до офис на Спиди или Еконт над 100 лв
 • Цената за доставка до офис на Спиди( или Еконт ), или до адрес на клиента, при поръчки на стойност под 100 лева, се начислява и заплаща от самият него, спрямо ценовите условия на куриерска фирма Спиди.
 • Всички ел. уреди се изпращат с преглед и тест.

ГАРАНЦИЯ +

 • Всички ел. уреди са с 1 година гаранция. Онлайн магазин BeProf.BG предлага сервизни услуги след изтичане на гаранцията.

ОТОРИЗИРАН МАГАЗИН +

Онлайн магазин Be Prof е част от тази мрежа на оторизирани търговци. Предлага 100% оригинални продукти с ЯСЕН състав и произход. Гаранция за оригиналност и високо качество на продукта е закупуването от оторизиран магазин.

 

Защо да изберете нас?

 

 •  Be Prof контактува директно с ексклузивния дистрибутор за България, което гарантира произхода и качеството на всички продукти.
 •  Ние сме верен и лоялен партньор.
 •  Опит в сферата над 10 г.
 •  Не продаваме залежали стоки или такива с неясно съхранение.
 •  Не пазаруваме чрез посреднически фирми.
 •  Предлагаме винаги най-новите продукти.
 •  Предлагаме експертна консултация.
 •  Подарък към поръчката.
 •  Експресна доставка