Как да възстановим и подхраним косата си у дома с професионална терапия от Paul Rivera - My Promise

Как да възстановим и подхраним косата си у дома с професионална терапия от Paul Rivera - My Promise

24 септември 2022
  • Сподели:

През лятото косата ни е подложена на истински премеждия...Плаж, слънце, пясък, солена вода...Всички те играят голяма роля за кожата и косата ни. Колкото и грижи да полагаме за косата през лятото, есента е момента да я подсилим. Терапията My Promise е отличен избор за сухам изтощена, слепена и тънка коса.

 

My Promise е интензивна реструктурираща терапия, която гарантира изключително подхранване и дълбока хидратация за увредена от химически третирания коса и за суха и чуплива коса, точно това, което е необходимо, за да върнете красотата на косата.

 

хидратира в дълбочина

интезивно подхранване

укрепва целостта на косъма

възстановява и предпазва

моментален козметичен ефект

 

 

Състав: Фитокератин от ориз и коноп Хидратиращо и възстановяващо действие. Придава сила и еластичност на косата.

Екстракт от портокал в термална вода - Антиоксидантно, регенериращо ихидратиращо действие. Прави косата мека и блестяща.

Фитокератин от ориз и коноп.

Екстракт от портокал в термална вода

 

Как да направим терапията у дома. Следвайте тези няколко стъпки

 

1. Нанесете РЕСТРУКТУРИРАЩ ШАМПОАН за нежно премахване на замърсяванията от косата и подготовка за BEAUTY POTION. Нежно масажирайте и изплакнете. Ако е необходимо, нанесете отново.

 

2. Смесете в стъклената купичка: 2 части РЕСТРУКТУРИРАЩА МИЦЕЛАРНА ВОДА с 1 част РЕСТРУКТУРИРАЩ СЕРУМ, нанесете върху косата. Масажирайте, за да позволите на активните съставки да проникнат дълбоко. Оставете да подейства под източник на топлина от 5 до 20 минути, в зависимост от типа коса. Изплакнете.

 

3. След изплакване и подсушаване на косата с кърпа, за да премахнете излишната вода, нанесете РЕСТРУКТУРИРАЩА МАСКА върху дължините и оставете за 5-10 минути. Разресвайте и масажирайте, за да разпределите продукта добре и да го накарате да проникне в дълбочина. Изплакнете обилно и отстранете излишната вода.

 

4.Напръскайте РЕСТРУКТУРИРАЩ СПРЕЙ върху добре подсушена с кърпа коса на разстояние 20-30 см и разпределете продукта по дължините. Не изплаквайте и пристъпете към подсушаване.

 

 

Вижте как да направите терапията у дома в това видео: