Как да предпазим цвета на косата си?

Как да предпазим цвета на косата си?

4 декември 2021
  • Сподели:

От корените до връхчетата, терапия, която хидратира, подхранва и укрепва косата. Терапията създава здрава основа за дълготраен цвят на косата. Има два изключително важни фактора в грижата за цвета: Първия е боядисване от професионалист или използване на професионална боя за коса и домашната грижа. Грижата у дома е основен за запазването на цвета и неговата промяна. Ежедневното предизвикателство за косата е агресивното действие на външните агенти, което води до изсветляване на цвета, губене на блясъка и дехидратация на косъмът.

 

Линията Арган и Кератин, разработена от pH Laboratories е специално за защита на цвета, има основна цел да ребалансира физиологичното PH на косата.

 

 

 

 

 

С МАСЛО ОТ АРГАН И КЕРАТИН

 

За да осигуряват правилното количество подхранване и хидратация, маслата арган и кератин използват две много мощни съставки.

 

  • Известно като пустинно злато, аргановото масло е неутрално масло,получено от студено пресоване на семена на Argania Spinosa.Неговите подхранващи и омекотяващи качества съхраняват и защитават косата от атмосферни влияния. . Благодарение на високото си съдържание е на Витамин Е, хидратира косата от корените до върховете, оставяйки я мека и копринена,с по-ярки цветове. 

 

  • Хидроизолиран кератин прониква в косъма и се свързва с влакната от които е създаден. Благодарение  на мощните си реконструиращи действия, върху влакната на косата, той я оставя плътна,възстановявайки нейната структура. 
Ориенталски  аромат 

 

Присъствието на аргановото масло във формулата придава ориенталски нюанс, който същевременно се подчертава.

 

Свежите и върхови нотки на жасмин, момина лилия, пачули и мед. Ванилията, зърната тонка и бял мускус оставят следа от хиляда и една нощ.

 

Линията Арган и Кератин включва - - 

 

  • Шампоан за коса
  • Маска за коса
  • Нектар за коса 
  • Елексир за коса, който комбинира 10 съставки в 1 

 

Може да ги намериш на: https://www.beprof.bg/ph-komplekt-terapiia-za-kosa-s-argan-i-keratin-3-produkta-.html