Как да се грижим за устните си

Как да се грижим за устните си

3 юни 2021
  • Сподели:

С течение на времето може да видите появата на фини линии около устните си, причинени от изражения на лицето (както щастливи, така и тъжни), стрес и прекалено третиране. Зоната около устните ви е особено чувствителна.

 
Как да се грижим за устните си? За наистина красива зона на устните следвайте нашето ръководство:
 
Стъпка 1. Подобно на кожата на останалата част от лицето и тялото ви, зоната около устните се нуждае от нежен скраб, за да премахне примесите и мъртвите кожни клетки. Това ще помогне на устните ви да се чувстват по-меки, линиите да изглеждат по-малко видими, а любимото ви червило да продължи по-дълго.

Christian Breton е разработил своя Скраб за устни именно с тази цел: 
 
Стъпка 2. Serious Lip Repair е създаден за справяне с фините линии, предефиниране на устните, овлажняване и защита. Нанасяйте го всяка сутрин и вечер за по-гладки, по-пълни устни.

 
 
Стъпка 3. Искате ли по-пухкав паут? По-пищни устни? Lip XL е проектиран да запълни и увеличи обема на устните ви: опитайте да се насладите на красиво подхранени устни. Стъпка 4 Последното докосване до вашата рутинна красота за устните! Нашият сладък и вкусен балсам за устни предпазва от външни фактори: слънчево греене, ветровито време, ниски температури.


По - плътни устни: