Коледа с  Италианската Марка DIBI MILANO

Коледа с Италианската Марка DIBI MILANO

23 октомври 2023
  • Сподели:
Италианската марка за грижа за кожата Dibi Milano пусна своята ограничена колекция за подаръци за празниците 2023 г. с пет комплекта Atelier Collection с по нещо за всеки тип кожа.
 
Идеални подарък, подаръчните комплекти включват продукти за лице и ръце. Всеки идва в опаковка, вдъхновена от модни рокли по поръчка.
 
Колекцията включва Dibi Milano #Age Method за справяне с признаците на стареене на кожата, с три продукта, предназначени за насочване към фините линии и бръчки по лицето и ръцете за по-гладка, по-стегната и по-сияйна кожа.
 
dibi milano Подаръчният комплект Dibi Milano Filler Code включва усъвършенствани формули за плътност, подмладяване и предефиниране на външния вид на кожата. Включва овлажнител, крем за очи и устни и крем за ръце.
 
За кожа, която е дехидратирана, комплектът Hydra Perfection подмладява кожата с хидратиран блясък. Включени са овлажнител за лице и продукт за очи.
 
Базиран на Dermabiotics, насърчаван от щадяща кожата бактериална флора, подаръчният комплект Dibi Milano Procellular е създаден за естествено крехка и чувствителна кожа. Тази колекция от три продукта изглажда фините линии и възвръща естествения блясък на кожата.
 
Колекцията Atelier е завършена с подаръчната кутия Dibi Milano Lift Creator, която включва три продукта за по-повдигната, по-стегната и ревитализирана кожа на лицето и ръцете.