Колт крем за много суха кожа и деца - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:11582

Ново поколение дрон пептиди за повече клетъчна енергия.

 

Уникално текстурираният интензивен студен крем създава успокояващ защитен слой върху кожата, като предотвратява загубата на естествена влага, предпазва кожата от увреждане на околната среда и осигурява незабавно облекчение за изключително суха кожа, като същевременно възстановява кумулативните щети. Кремът може да се похвали с богата концентрация на овлажняващи и подхранващи съставки с успокояваща текстура. Когато се прилага, кремът незабавно облекчава и успокоява кожата, като я насища с влага и я предпазва от сухия климат. Редовното използване на Intense Cold Cream в продължение на няколко седмици подобрява способността на кожата да генерира собствена влага, като същевременно изглажда текстурата на кожата и намалява фините линии и линии на изразяване. По време на сухите сезони, използването на студен крем ще предотврати сухота и изгаряне. Незаменим по време на зимните спортове. Подходящ за малки дечица за предотвратяване от измръзване на кожата.

 

 

Запознайте се с линията NIGRI PEPTIDE на GIGI, високо активна и ефективна серия, която съчетава технологични и естествени съставки за бързи резултати в клиниката и у дома.
Гамата от продукти на линията осигурява ефективно лечение против стареене, което помага за борба с петна и бръчки, балансиране на проблемна кожа, осигуряване на максимална влага и подхранване и насърчава блестящ и сияен вид.
NUTRI PEPTIDE - показва, че ви е грижа.

Серия Nutri Peptide

Туба, 50 мл