Комплект филър грижа за лице - Filler Code - Dibi Milano

  • Марка: DIBI Milano Cosmetics

Анти-ейдж грижа


Подаръчен анти-ейдж комплект


1.Специфичен крем за очи и устни, с пълнеж и коригиращо действие. Той определя изразителността на очите и устните, изглаждайки чертите. Фотоотражателните прахове и еднородните хромирани топки скриват появата на бръчки, осигурявайки незабавен коригиращ оптичен ефект. Обогатен с активни съставки с деконгестивен ефект, намаляващи торбичките с под очите, тъмни кръгове и признаци на умора. Тъканите на клепачите са укрепени, контурът на устните е предефиниран . Без миризми.

Нанасяйте сутрин и вечер върху зоната на контура на очите и устните.

 

Серия Filler Code

Буркан, 50 мл

 

2.. Подхранваща грижа

 

Коригира всички видове бръчки: дълбоки, микро-минорни и експресивни линии. TS Enzyme Protect удължава продължителността на живота на клетката и защитава организацията на извънклетъчния матрикс, предотвратявайки образуването на експресионни линии с течение на времето, за да осигури видим ефект на пълнене.

Нанасяйте сутрин и вечер върху лицето, шията и деколтето. Използвайте предоставената шпатула за последната стъпка от ежедневната ви рутинна програма за красота. А) С една ръка леко дръпнете страната, където извършвате масажа, близо до ухото / слепоочието. Б) Натиснете и плъзнете шпатулата от центъра на лицето си навън в страни, като започнете от челото си и се придвижите надолу към брадичката си. Първо използвайте края на топката със спирални движения, а след това плоския край с удари. В) Повторете на врата и деколтето.

 

Серия Filler Code

Буркан, 50 мл

 

Спести 60 лв !

360,00 лв. 300,00 лв.