Комплект хиалуронов филър - 3D HYALU FILL - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:3D HYALU FILL

Всеки тип кожа. Анти-ейдж грижа.

 

1. Хиалуронов крем за очи - Този уникален крем ще предотврати развитието на торбички под очите. Благодарение на активната хиалуронова киселина и естествените съставки, кремът помага за изглаждане на бръчките, овлажняване на кожата, намаляване на отока и облекчаване на сухотата около очите. Поддържа околоочната зона свежа и гладка през целия ден.

 

Активни съставки: Комплекс от хиалуронова киселина и активни вещества.

 

Начин на употреба: Нанасяйте два пъти на ден върху чиста кожа сутрин и вечер, като използвате керамичната глава, която е ергономично пригодена за нанасяне специално около извивките на очите. Оставете малко от крема, включете бутона на тубичката и завъртете около окото, докато се абсорбира напълно.

 

Серия: 3D HYALU FILL

Опаковка: 20 мл

 

 

 

2. Крем с хиалуронова киселина с три различни концентрации на H.A. Кремът помага за запълване на бръчки, овлажняване на кожата и повишаване нивата на естествената хиалуронова киселина. Освен това, тази уникална формулировка включва комплекс от естествена чиста хиалуронова киселина, която създава многоизмерен ефект.

 

Активни съставки: Кремът съдържа бавно освобождаваща се, която действа като проводник за дълбоките слоеве на кожата, хиалуронова киселина, която се освобождава заедно с дълготрайния активен комплекс, а също така съдържа пептиди и естествени съставки.

 

Начин на употреба:  Първо измийте лицето си и след това нанесете крема върху цялата област на лицето и шията, докато се абсорбира напълно. Кремът може да се използва и като серум.


- За нормална или смесена кожа или през лятото, кремът трябва да е единственият продукт, който се нанася върху кожата.

- При суха или дехидратирана кожа, както и през зимния сезон, кремът може да се използва като серум и върху него може да се нанесе овлажнител, ако е необходимо. През деня трябва да се нанася и слънцезащитен крем.

 

Серия: 3D HYALU FILL

Опаковка: 50 мл

500,00 лв. 400,00 лв.
ДОСТАВКА +

Безплатна доставка до офис на Спиди над 100 лв

ОТОРИЗИРАН МАГАЗИН +

Онлайн магазин Be Prof е част от тази мрежа на оторизирани търговци. Предлага 100% оригинални продукти с ЯСЕН състав и произход. Гаранция за оригиналност и високо качество на продукта е закупуването от оторизиран магазин.

 

Защо да изберете нас?

 

- Be Prof контактува директно с ексклузивния дистрибутор за България, което гарантира произхода и качеството на всички продукти.

- Ние сме верен и лоялен партньор.

- Опит в сферата над 10 г.

- Не продаваме залежали стоки или такива с неясно съхранение.

- Не пазаруваме чрез посреднически фирми.

- Предлагаме винаги най-новите продукти.

-  Предлагаме експертна консултация.

- Подарък към поръчката.

- Експресна доставка