Комплект Сешоар Parlux - DIGITALYON с АНТИбактериална технология 2400 вата - Антрацит + Дифузер MagicSense

Новият сешоар Parlux DIGITALYON включва професионална дигитална технология, способна да създаде изключително лек сешоар, но въпреки това да запази надеждността, която отличава марката PARLUX. Тази дигитална иновация също така направи възможно увеличаването на мощността и интензитета та топлината, подобрявайки и ускорявайки работата на най-взискателните професионалисти.

Сърцето на новия сешоар е професионалният дигитален мотор, много лек, новоразработен и с по-дълъг живот, дебит на въздуха от 88 m3/h, тестван в най-добрите салони за красота.
Той гарантира превъзходни резултати и осигурява максимална мощност, способен е да се справи в стресова работна среда , без да губи своята мощност. 2400 вата

Новото съпротивление на "вълни", с "развита" променлива геометрия, позволява повишаване на температурата на сешоара, поддържане на постоянно разпределение на топлината и оптимизиране на нагревателните зони за по-равномерно разпределение на струята .

Parlux DIGITALYON включва системата
"Air Ionizer Tech", необходима за фризьори, предназначена да подобри емисиите на отрицателни йони чрез елиминиране на статичното електричество, правейки косата по-мека и блестяща и ускорявайки времето за сушене.

Новият преработен филтър, както и създаването на сешоара с елегантен и атрактивен дизайн, е проектиран и патентован, за да улавя повече от мръсотията, която попада в сешоара, като същевременно запазва мощността му напълно непроменена.

Патентованата "HFS - Hair Free System", интегрираното устройство за засмукване на сешоара, позволява да се поддържа уредът чист, осигурявайки по-голяма ефективност на сешоара в течение на времето.

Включена в комплекта , новата дюза SLIM специално проектирана да даде „ефект на право и гладко изсушаване “ за нула време.
Неговата особена форма позволява равномерно изсушаване на по-голяма повърхност на косата, почти равна на ширината на най-разпространените четки, използвани от професионалистите, за да се ускори и подобри работата по „изправяне” на косата.
И още в допълнение, Parlux DIGITALYON® поддържа професионалните характеристики на вече обожавания Parlux ALYON® като:
• Антибактериално покритие
• "Анти-загряване" външно тяло
• 2 превключвателя "SOFT" за по-добър комфорт при работа
• Бутон за студен въздух
• 3,30 метра супер здрав кабел
• 2 скорости - 4 температури
• Произведено в Италия

 

Комплект: Сешоар + дифузер

Цвят: Антрацит, Anthracite

 


Всички сешоари PARLUX имат 1 година гаранция! Като при нас е гаранциония и след гаранциония сервиз

Търсете сешоарите парлукс само при оторизирани дистрибутори за страната. За покупки от чуждестранни онлайн магазини не отговаряме за качеството и НЕ важи вашата гаранция

414,00 лв. 380,00 лв.
Доставка +

Безплатна доставка за поръчки над 150 лв