Комплект за лице анти-ейдж - GIGI Nutri Peptide

  • Марка: GIGI Cosmetics

1. Lactic cream - Активен крем, който помага за подмладяване на кожата с нежно ексфолиране, помага за възстановяване на щетите и ускорява обновяването във всеки слой на кожата, бързо създавайки здрав, блестящ и гладък външен вид. Кремът съдържа активна концентрация от 10% млечна киселина, която подобрява еластичността и текстурата на кожата, като същевременно изглажда грапавостите и изсветлява дефектите. 10% млечен крем съдържа всички основни съставки, за да се получи по-гладка, по-равномерна текстура, придавайки на кожата естествен блясък и повишавайки собствената защита на кожата срещу увреждане от околната среда и UV. Кремът моментално успокоява и успокоява при нанасяне и е подходящ за всеки тип кожа.

Масажирайте крема върху чиста кожа, докато се абсорбира напълно. Препоръчително е да използвате NUTRI PEPTIDE - LACTIC RELIEF в продължение на 3 месеца подред, за да създадете видима промяна. Не забравяйте да прилагате слънцезащита през деня.

Опаковка: 50 мл / 98 лв 

 

 

2. Glycol cream -

Новият овлажнител е богат на активни съставки, създава нежно пилинг действие, помага за възстановяване на уврежданията и ускорява регенеративните действия върху всички слоеве на кожата за по -здрав, сияен и гладък вид за кратко време. Сред съставките на крема: гликолова киселина в активна концентрация от 10%, която подобрява тонуса и текстурата на кожата, изглажда грапавостта и омекотява бръчките. Киселината се комбинира в уникален NMF комплекс, увит в a пептиден проводник, който освобождава компонентите на влагата при бавно освобождаване. Редовното подхранване с влага придава на кожата енергия, необходима за създаване на нови клетки и възстановяване на уврежданията от свободните радикали. Също така в съставките: аминокиселини и полизахариди от естествен източник, които подобряват различни функции на кожата, повишават незабавно нивото на влага и предотвратяват естественото изпаряване. Кремът с гликолова киселина съдържа всички основни съставки за създаване на еднаква и гладка текстура, придаваща сияние и укрепване на естествената защита на кожата срещу радиация и увреждане на околната среда. Кремът създава приятно усещане И успокоява при нанасяне и е подходящ за всички типове кожа.

 

Начин на употреба: Масажирайте крема върху чиста кожа, докато се абсорбира напълно. Препоръчва се да се използва 3 последователни месеца
за да създадете видима промяна.
Препоръчва се за употреба 3 пъти седмично или по преценка на козметика

 

Опаковка: 50 мл/ 98 лв

 

196,00 лв. 160,00 лв.