Крем против зачервявания - Recovery - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:20048

Чувствителна кожа и капиляри. Дермокозметика за подготовка и възстановяване
след естетични апликации и пилинг процедури.

 

 

Кремът за облекчаване на зачервяването е немазен и осигурява незабавно облекчаване на кожата. Дългосрочната употреба подобрява функционалността на кожата, укрепва капилярната система и способността на кожата да издържа на дразнене и чувствителност.

Богат на клинично тествани антиалергени, които подсилват защитния механизъм на кожата и предпазват от зачервяване, чувствителност, подуване и съдържа съставки, които имитират естествения защитен механизъм на кожата.

Неутрализира ензима, който уврежда колагеновите влакна и капилярните стени. Овлажнители и подхранващи съставки възстановяват способността на кожата да функционира правилно, укрепват капилярната система и подхранват кожата с жизнено обогатен с естествен екстракт, който удължава живота на клетките и поддържа младежкия, здрав и енергичен вид на кожата.

Облекчава незабавно възпалителното зачервяване и предотвратява развитието на видима розацея. Нежна и приятна консистенция, насища и успокоява кожата.

 

Линията GIGI RECOVERY е специално разработена, за да отговори на индивидуалните нужди на кожата, преди и след професионални процедури, козметична хирургия, дълбоки химически процедури, ексфолиране или инжекции за пълнене. Усъвършенстваните продукти за грижа за кожата на RECOVERY подготвят кожата за лицеви и козметични процедури, ускоряват оздравителния процес, намаляват риска от образуване на белези и предотвратяват зачервяването, чувствителността и възпалителния отговор на кожата.
Най-важното е, че редовното използване на продуктите от линиите укрепва и подобрява резултатите от процедурите или леченията и ги запазва във времето.
Така че за наистина перфектни резултати, поглезете се с ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

 

Серия Recovery

Опаковка: 50 мл

Доставка +

Безплатна доставка за поръчки над 150 лв