Крем за лице Diamond Luxury - Christian Breton

  • Марка: Christian Breton
  • Кат. номер:1642

Серия Age Priority помага за подмладяване и стягане на кожата. Анти-ейдж грижа и повдигане. За всеки тип кожа.

 

Изключително, трансформиращо преживяване
Diamond Rich Luxury Cream е върхът на лукса - ще бъдете закачени от първото докосване. Кристиан Бретон отиде до краищата на земята, за да разкрие най-добрите съставки за този крем. Diamond Luxury Cream съдържа изключително фин диамантен прах, който нежно ексфолира горния слой на кожата, позволявайки на овлажнителите, растителните и противовъзпалителните съставки в крема да проникнат по-дълбоко и ефективно.


Всъщност този процес на ексфолиране с диаманти подобрява проникването на съставките, които се противопоставят на възрастта в нашите продукти, с около 50%. В резултат на това редовното използване на Diamond крем за лице води до забележимо по-гладка, сияйна и по-млада кожа. Чистият диамантен прах също придава на кожата мигновено сияние и блясък. В резултат на това кожата изглежда по-стегната, по-ярка, подмладена.


Включващ най-модерните клетъчни научни открития, този подмладяващ крем запазва текстурата на кожата, тонизира и възстановява сияен блясък. Няма нищо друго като него. Върхът на изкуството, науката и лукса.

Мощна и уникална формула
Диамантен прах: неговите микрочастици се плъзгат в бръчките, отразявайки светлината и видимо намалявайки дълбочината им

Хайвер: осветява тена и помага за изглаждане и стягане на кожата

Колаген: допринася за хидратацията, еластичността и еластичността на кожата

Витамин А: помага за намаляване на бръчките и борба с кожните проблеми

Витамин С: мощен естествен антиоксидант, той се бори с кожните задачи и помага на кожата да произвежда повече колаген

Витамин Е: предпазва от външни агресии и помага в борбата със стареенето

 

Как да използвам
Нанесете сутрин и / или вечер, след Diamond Serum. За по-добри резултати нанесете този продукт против стареене върху челото, скулите и брадичката с повдигащи движения, работещи навън от центъра на лицето. След това нанесете крема върху Т-зоната, отгоре надолу, над и под устните и накрая, под брадичката и на врата.

 

Серия Age Priority

Опаковка: 50 мл