Лек слънцезащитен флуид за лице SPF 40 - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:36042

Нова формула за слънчева защита, протекция от UVA и UVB радиация и IR лъчи. Всеки тип кожа.

 

Тотална блокада на UVA и UVB. Високите защитни свойства на новото лекарство се дължат на съдържанието на иновативни съставки Uvinul A Plus, OTZ 10 - PRO-TAURINE. Най-фината консистенция лесно се разпределя върху кожата, без да оставя ефекта на "тежест" и бели следи, придавайки на кожата приятен лек аромат. Активните анти-ейдж компоненти предотвратяват появата на признаци на стареене, като предпазват еластичните влакна на кожата от разрушаване. Естествените овлажняващи агенти осигуряват хидратация на дълбоката дерма през целия ден, като помагат за поддържане на функцията и еластичността на кожата.

Активни съставки
Uvinul A Plus, OTZ 10 - PRO-TAURINE, витамин Е, масло от шеа, хиалуронова киселина, бисаболол, TINOSORB M.

 

Линията GIGI Advanced Skin Protection съдържа нови слънцезащитни средства, които помагат за предотвратяване на UVA и UVB увреждане. Продуктите на линията осигуряват ефективна защита, предотвратяват преждевременно стареене и осигуряват подхранване за поддържане на еластичност и ефективна функция на кожата.
Всички продукти на линията са подходящи за ежедневна употреба, не оставят бели остатъци по кожата ви и се чувстват невероятно.

 

Серия Sun Care

Туба, 50 мл