Лек слънцезащитен флуид за лице SPF 40 - Sun Care - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:36042

Нова формула за слънчева защита, протекция от UVA и UVB радиация и IR лъчи. Продуктите на линията осигуряват ефективна защита, предотвратяват преждевременно стареене и осигуряват подхранване за поддържане на еластичност и ефективна функция на кожата.
Всички продукти на линията са подходящи за ежедневна употреба, не оставят бели остатъци по кожата ви и се чувстват невероятно.

 

Тотална блокада на UVA и UVB. Високите защитни свойства на новото лекарство се дължат на съдържанието на иновативни съставки Uvinul A Plus, OTZ 10 - PRO-TAURINE. Най-фината консистенция лесно се разпределя върху кожата, без да оставя ефекта на "тежест" и бели следи, придавайки на кожата приятен лек аромат. Активните анти-ейдж компоненти предотвратяват появата на признаци на стареене, като предпазват еластичните влакна на кожата от разрушаване. Естествените овлажняващи агенти осигуряват хидратация на дълбоката дерма през целия ден, като помагат за поддържане на функцията и еластичността на кожата.

 

Активни съставки: Uvinul A Plus, OTZ 10 - PRO-TAURINE, витамин Е, масло от шеа, хиалуронова киселина, бисаболол, TINOSORB M.

 

Начин на употреба:  Нанесете достатъчно количество лосион, за да покриете цялата открита кожа на лицето, 15 минути преди излагане на слънце.

 

 

 

Серия Sun Care

Опаковка: 50 мл

Доставка +

Безплатна доставка за поръчки над 150 лв