Масажна свещ с аромат на абанасово дърво - OUD - La Cremerie

  • Марка: La Cremerie
  • Кат. номер:454047

La Cremerie е професионална СПА козметика. OUD Терапия за тяло с аромат на абанасово дърво.

 

Базирано на скъпоценни натурални масла, това масажно масло е предназначено за цялостен масаж на тялото и е особено подходящо за деликатната кожа на гърдите и деколтето.


Начин на употреба: След като запалите фитила, изчакайте да се разтопи необходимото количество восък и изключете свещта. Изсипете разтопения восък върху ръката си и след това го използвайте, докато е още горещ, за масаж. Специалната комбинация от натурални масла и масла, избрани за съставяне на масажните свещи, кара восъка да се стопи при температура, подходяща за незабавна употреба за масаж. Въпреки това е препоръчително да проверявате температурата на восъка всеки път преди да започнете масажа, така че да е удобно за клиента. ВАЖНО: не оставяйте запалената свещ без надзор и я изключете веднага щом приключите с използването й.

Предпазни мерки при употреба:
Поставете свещта далеч от запалими материали и я поставете върху топлоустойчиви повърхности; всеки път изрязвайте фитила на около 1 сантиметър височина, за да може восъкът да гори бавно и редовно, без да образува дим. Не оставяйте запалената свещ без надзор, дръжте я далеч от деца и животни и внимавайте за течение на въздуха; преди да използвате втечнения восък, проверете дали температурата не надвишава 44 * C; не поглъщай.

 

 

Серия: OUD

Опаковка: 200 мл

 

Доставка +

Безплатна доставка за поръчки над 150 лв