Маска за лице втора кожа - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:11587

Ново поколение дрон пептиди за повече клетъчна енергия.

 

Second Skin Mask Пилинг, гъвкава маска, която дава на кожата бързо лечение на лицето, като премахва мъртвите клетки. Оставя кожата с кадифено гладка текстура. Съдържа активен въглен за абсорбиране на токсините и намаляване на порите.

За жени: Маската се препоръчва за лечение на уморена и избледняла кожа, която има повишено излагане на смог, радиация, стрес и ежедневен грим. Препоръчително е да нанесете маската вечер, да се отпуснете за 15 минути, да премахнете и да завършите лечението с NUTRI PEPTIDE подхранващ нощен крем.

За мъже: Пилинг маската се препоръчва за употреба след бръснене, за да се подобри почистването, да се предотврати врастване на косми и да се успокои кожата. За скучна и уморена кожа се препоръчва да завършите лечението с възстановителен нощен крем ESTER C.

 

Запознайте се с линията NIGRI PEPTIDE на GIGI, високо активна и ефективна серия, която съчетава технологични и естествени съставки за бързи резултати в клиниката и у дома.
Гамата от продукти на линията осигурява ефективно лечение против стареене, което помага за борба с петна и бръчки, балансиране на проблемна кожа, осигуряване на максимална влага и подхранване и насърчава блестящ и сияен вид.
NUTRI PEPTIDE - показва, че ви е грижа.

 

Серия Nutri Peptide

Туба, 75 мл