Моделиращ лифтинг крем за лице и шия - Academie - Youth Active Lift

  • Марка: ACADEMIE COSMETICS
  • Кат. номер:9106

 

Анти-ейдж грижа, Глобален Лифтинг

Тази интензивна терапия с повдигаща текстура помага да се преоформят контурите на лицето и шията ден след ден.

Богат е на естествен кофеин, извлечен от зелени кафеени зърна арабика, признат за дренажното си действие, който помага за премахване на мастните натрупвания и рекултивира контурите на лицето. Също така съдържа органично алое вера за задържане и фиксиране на оптимално ниво на водата благодарение на своето филмообразуващо действие върху повърхността на кожата, което овлажнява и успокоява кожата.

СПЕЦИФИКИ
КОНЦЕНТРАЦИЯ В ДЕЙНОСТТА
РЕЗУЛТАТ ЗА КРАСОТА
Закръглеността изчезва, кожата изглежда повдигната, дълбоките и фините линии се изглаждат, оставяйки овала на лицето отново.

96% По-малко отпусната кожа, по-гладка и плътна кожа*
91% предефинирани контури на лицето*

*% от жените, доволни след 28 дни употреба два пъти дневно. Тест за удовлетвореност на 22 жени на възраст между 40 и 61 години.

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА
Сутрин и вечер нанасяйте с леки масажни движения върху чиста кожа.

 

Серия: Youth Active Lift

Опаковка: 50 мл

 

След 40 годишна възраст епидермисът вече е загубил известно количество поддържащи протеини, което води до появата на бръчки и липса на твърдост и плътност. За да се борят с отслабването и отпускането на кожата, Academie  създадоха Youth Active Lift. Процедурите, богати на съставки от естествен произход, с невероятни повдигащи копринени текстури, действат върху процеса на отпускане. Овалът на лицето изглежда преоформен, кожата изглежда по-стегната.