Статии

Нощна грижа? Ползите за кожата

Дневна грижа, нощна грижа: изгубихте ли се? Чудите се защо не използвате дневния си крем като нощна грижа? Не се паникьосвайте, ние ви разказваме всичко за разликите между тях и ползите от нощната грижа за кожата.

прочети още
Мощност и въздушен поток на сешоара: характеристики, които трябва да имате предвид преди покупка!

Мислили ли сте някога за мощността и въздушния поток, преди да купите идеалния сешоар за вас? Ако никога не сте го правили, препоръчваме ви да започнете веднага, защото това са две основни характеристики за изсушаване на косата, без да я увреждате.

прочети още
Коледа с Италианската Марка DIBI MILANO

Италианската марка за грижа за кожата Dibi Milano пусна своята ограничена колекция за подаръци за празниците 2023 г. с пет комплекта Atelier Collection с по нещо за всеки тип кожа.

прочети още
Коя е една от основните причини за стареене на кожата?

Всички знаем, че сезона на горещото лято може да увреди кожата , ако не я защитим адекватно.

прочети още
Най-добрите почистващи продукти за суха кожа от GIGI COSMETICS

От почистващи балсами до почистващи пяни, от почистващи млека до почистващи масла – има богат избор, когато става въпрос за избор на най-доброто почистващо средство за суха кожа. Основните фактори, които трябва да имате предвид, са текстурата и съставките.

прочети още
Как да възстановим и подхраним косата си у дома с професионална терапия от Paul Rivera - My Promise

През лятото косата ни е подложена на истински премеждия...Плаж, слънце, пясък, солена вода...Всички те играят голяма роля за кожата и косата ни. Колкото и грижи да полагаме за косата през лятото, есента е момента да я подсилим. Терапията My Promise е отличен избор за сухам изтощена, слепена и тънка коса.

прочети още
Серия Woman Definition - за майки от всички възрасти

Жената е като цвете... „И цветето цъфти независимо дали е наполовина, три четвърти или напълно разцъфнало“ – Анна Рас Менет

прочети още
Работа със #сешоар: как работи сешоарът?

Иновацията на Parlux в работата на сешоара Една от най-големите иновации в света на професионалната красота беше радикалната промяна в строителните материали на сешоара. Всъщност през 1977 г. Parlux представи своя сешоар Parlux Superturbo 1500, първият сешоар в света, изработен от пластмаса, много по-лек и безопасен материал.

прочети още
Изтощена коса? Как да съживим косата си в няколко лесни стъпки.

Има толкова много фактори, които застрашават здравето на косата ни всеки ден. Важно е да разпознаете когато започва да се влошава състоянието й, за да се намесите с подходящи продукти.

прочети още
Почистващи препарати с гранули?

От тази статия ще научиш какво е пилинг,скраб за лице и тяло,както и използването им според типа #кожа

прочети още
Тайната на младата кожа

Малки тайни за здрава и свежа кожа.

прочети още
Как да избираме слънцезащитните продукти за семейството ни

Кратки насоки в избора на слънцезащитни продукти

прочети още