Нощен крем за лице - Retin A - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:33074

Продукти с иновативни киселини, усилващи регенеративните процеси в клетките. Всеки тип кожа.

Линията на GIGI  RETIN A съдържа активни компоненти, които работят в синхрон, за да подобрят незабавно тена и функцията на кожата ви. Продуктите на линията значително подобряват процесите на регенерация на клетките, спомагат за създаването на колагенови влакна, които допринасят за еластичността на кожата и ви придават гладък и прекрасен външен вид от първата употреба. Редовното използване на продуктите на линията ще помогне да се предпазите от увреждане на възрастта и околната среда, като същевременно придадете на кожата ви еднороден, младежки и свеж вид.

 

Активен обновяващ крем , спомага за здравето  и обновяването на клетките .

Просветлява кожата , увеличава  еластичността на колагеновите нишки и придава жизнена енергия , спомага за предотвратяването вредното влияние на лъченията и външните агресивни фактори .Преди излагане на слънце в дневните часове, прилагайте протективен крем от серията  SUN CARE.

 

Начин на приложение : Нанесете нощния крем на лицето , шията и деколтето до пълно абсорбиране

 

Линията на GIGI’s RETIN съдържа активни компоненти, които работят в синхрон, за да подобрят незабавно тена и функцията на кожата ви. Продуктите на линията значително подобряват процесите на регенерация на клетките, спомагат за създаването на колагенови влакна, които допринасят за еластичността на кожата и ви придават гладък и прекрасен външен вид от първата употреба.
Редовното използване на продуктите на линията ще помогне да се предпазите от увреждане на възрастта и околната среда, като същевременно придадете на кожата ви еднороден, младежки и свеж вид.

 

Серия: Retin A

Флакон: 50 мл

Доставка +

Безплатна доставка за поръчки над 150 лв