Нощен обновяващ 10% гликолов крем за лице - Nutri Peptide - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:11592

Ново поколение дрон пептиди за повече клетъчна енергия. Линията NUTRI PEPTIDE на GIGI, ефективна серия, която съчетава технологични и естествени съставки за бързи резултати в клиниката и у дома. Гамата от продукти на линията осигурява ефективно лечение против стареене, което помага за борба с петна и бръчки, балансиране на проблемна кожа, осигуряване на максимална влага и подхранване и насърчава блестящ и сияен вид.

 

Новият овлажнител е богат на активни съставки, създава нежно пилинг действие, помага за възстановяване на уврежданията и ускорява регенеративните действия върху всички слоеве на кожата за по -здрав, сияен и гладък вид за кратко време.

 

Активни съставки: гликолова киселина в активна концентрация от 10%, която подобрява тонуса и текстурата на кожата, изглажда грапавостта и омекотява бръчките. Киселината се комбинира в уникален NMF комплекс, увит в a пептиден проводник, който освобождава компонентите на влагата при бавно освобождаване. Редовното подхранване с влага придава на кожата енергия, необходима за създаване на нови клетки и възстановяване на уврежданията от свободните радикали. Също така в съставките: аминокиселини и полизахариди от естествен източник, които подобряват различни функции на кожата, повишават незабавно нивото на влага и предотвратяват естественото изпаряване. Кремът с гликолова киселина съдържа всички основни съставки за създаване на еднаква и гладка текстура, придаваща сияние и укрепване на естествената защита на кожата срещу радиация и увреждане на околната среда. Кремът създава приятно усещане И успокоява при нанасяне и е подходящ за всички типове кожа.

 

Начин на употреба: Масажирайте крема върху чиста кожа, докато се абсорбира напълно. Препоръчва се да се използва 3 последователни месеца за да създадете видима промяна. Препоръчва се за употреба 3 пъти седмично или по преценка на козметика. Задължително през деня да се нанася слънцезащита минимум 30 SPF.

 

Серия: Nutri Peptide

Опаковка: 50 мл 

98,00 лв. 90,00 лв.
Доставка +

Безплатна доставка за поръчки над 150 лв