Нощен реновиращ лосион за лице - Retin A - GIGI

  • Марка: GIGI Cosmetics
  • Кат. номер:33076

Продукти с иновативни киселини, усилващи регенеративните процеси в клетките. Всеки тип кожа.

Линията на GIGI  RETIN A съдържа активни компоненти, които работят в синхрон, за да подобрят незабавно тена и функцията на кожата ви. Продуктите на линията значително подобряват процесите на регенерация на клетките, спомагат за създаването на колагенови влакна, които допринасят за еластичността на кожата и ви придават гладък и прекрасен външен вид от първата употреба. Редовното използване на продуктите на линията ще помогне да се предпазите от увреждане на възрастта и околната среда, като същевременно придадете на кожата ви еднороден, младежки и свеж вид.

 

Обновяващ тоник , стимулира процесите за подмладяване на кожата, интензивно овлажнява  , подобрява структурата , като активира синнтеза на собствен колаген и еластин в дермата , активира обмяната на веществата и  микроциркулацията в  кожата , стимулира обновяването на  клетките . Лек ексфолиант за ежедневна употреба , синергетично усилва действието на всички компоненти .Обогатен с комплекс антиоксиданти .

 

Начин на приложение : С помощта на памучен тампон , напоен с тоник , нанесете вечер след почистване на лицето и деколтето . Продължете със серум Ретин А серум Сияние и Ретин А Нощен крем от същата серия .  В дневната грижа е необходимо дасе използва защитен продукт от серията.

 

Серия: Retin A

Флакон: 120 мл

Доставка +

Безплатна доставка за поръчки над 150 лв