НОВО от Nashi Argan

НОВО от Nashi Argan

23 септември 2021
  • Сподели:

Можеш да заявиш електронен каталог на #nashiargan с цени и информация на

email: infobeprofbg@gmail.com

Тел: 0889 77 88 05

Whats App: 0889 77 88 05

Онлайн каталог:/media/dev/Nashi_Argan_.pdf

 

Hair Energy Box от Nashi Argan е изключителната кутия с ограничено издание, която предлага целенасочено третиране за енергизиране и максимизиране на косата, предпазвайки я от падане или начупване.

Вътре в кутията, 12 ампули за интензивно лечение срещу косопад и енергизиращо лечение против счупване. БЕЗПЛАТЕН шампоан за есенциална енергия!

 

След завръщането си от лятната ваканция и с оглед смяната на сезона, косата е слаба и има тенденция да пада по -често. Това, от което се нуждаят, е концентрат от енергия и сила, който само Hair Energy Box може да осигури за всички типове коса!

Незаменим съюзник дори в периоди на по-голям стрес или умора, това специално лечение, благодарение на наличието на аминокиселини и етерични масла *, дава енергия, сила и благополучие на косата, укрепвайки я и удължавайки нейния жизнен цикъл.

* етерични масла от джинджифил, мента, евкалипт и канела

12 -те ампули вътре извършват интензивно ревитализиращо и укрепващо действие, посочено по време на временни пикове на падане, за ефективно противодействие на двете основни причини за случайно падане:

отслабването на косата в корена
начупването на косата по дължините

Резултатът? Здрави, красиви и ...
два пъти по -силен!

Почистете косата си с шампоан за есенциална енергия Nashi Argan и нанесете съдържанието на един флакон 2 пъти седмично в продължение на 6 седмици.